LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

4 Şubat 2014

Estée Lauder Invisible Fluid MakeUp / Fondöten



Makyajsız gibi görünmenizi sağlayacak, cilt tonunuzu eşitleyecek, clidinizde canlı ve aydınlık bir görünüm yaratacak bir fondöten arıyorsanız Estée Lauder Invisible Fluid MakeUp aradığınız ürün olabilir.





Kendisiyle Tekin Acar'ın Estée Lauder Imacth etkinliğinde tanıştık ve yaklaşık 2 aydır mutlu bir birlikteliğimizi var :)


Bu fondöten IntuiTone denen özel  bir teknoloji ile üretilmiş, bulunduğunuz ortamdaki ışığı en iyi şekilde yakalayıp cildinizdeki aydınlığı ortaya çıkaran bir formülü var. Cildiniz   taze ve parlak görünüyor ama yapısı  o kadar hafif ki yüzünüzde  yokmuş gibi hissediyorsunuz.

Son derece ince ve akıcı bir yapısı var. Fırçayla veya parmaklarınızla kolayca uygulayabilirsiniz, kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor.





Kapatıcılığı orta düzeyde.  Benim kış aylarında, soğuktan özellikle yanak bölgem normalden kuruya dönüyor. Kullandığım süre boyunca sivilce,vs  problem  yaratmadı, sabah uyguladım ve gün boyu bozulmadan, oksitlenmeden cildimde kaldı. Yağ ve parfüm içermiyor ancak  yine de yağlı ciltlere çok uygun olduğunu düşünmüyorum. Daha çok normalden kuruya dönük ciltler sevecektir.





Benim aldığım 1WN2 rengi serinin en açık rengi. (bilmeyenler için : 1 numara en açık renk, cilt tonunuza göre C=Soğuk, N=Nötr ve W=Sıcak tonlu demek)




High-end markalarda genelde kullanılan cam şişelerin aksine plastik bir kutusu var. Plastik kutuları hafif olmalarından dolayı daha çok seviyorum. Seyahatlerde ekstra ağırlık yapmıyor. Ancak bu hafiflik fiyatlarına pek  yansımıyor :) 30 ml. için  117 TL civarında bir satış fiyatı var.

Estée Lauder  online sitesi de yakında hizmet vermeye başlayacak. Yeniliklerden ve kampanyalardan haberdar olmak için şimdiden kayıt yaptırmanızda fayda var. 




4 yorum: