LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

26 Eylül 2013

YENİ !!! Clinique Dramatically Different Nemlendirici Losyon+

 Basın Bültenidir



Cildinizin Nemini ve Gençliğini Korumanın En Etkili Yolu

YENİ Dramatically Different Nemlendirici Losyon+

Eylül 2013 itibatiyle tüm Clinique satış noktalarında.

Dramatik bir haberimiz var.

Dermatologlar tarafından ilk üretilen nemlendirici olan, Amerika’nın en çok satan nemlendiricisi tekrar bütün ilgileri üzerine çekiyor. Clinique’in ikonik losyonu, dermatologlar tarafından yenilenen formülüyle  daha dramatik sonuçlarla karşımızda:


·         Beğenilen ipeksi ve hafif dokusunu koruyarak , cildin nem bariyerini 8 haftada %54’e varan oranda güçlendirir.

·         Yağ oranını değiştirmeden nemlendirme oranını iki katına çıkaran yeni formül sayesinde gün boyu neme doygun bir cilt sağlar.

Peki bu, neden bu kadar önemli?
Bu iki önemli gelişme cildin en sağlıklı görünümünü korumasını ve çevresel  etkenlere karşı daha güçlü olmasını sağlar.

Mantıklı bir soru
Neden Clinique denince ilk akla gelen, 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi’nin ayrılmaz bir parçası olan ve milyonlarca kullanıcının çok sevdiği bir ürünü yeniden formüle ettik? “Çünkü yaşadığımız dünya değişti. Cilt bakım teknolojisi değişti. Ve dolayısıyla biz değiştik!” diyor Clinique Global Ürün Geliştirme Müdürü Janet Pardo. Clinique sürekli olarak ürünlerini geliştirmek ve kullanıcılarının maksimum memnuniyetini sağlamak için yeni içerik ve teknolojileri araştırıyor. Çünkü cildimiz eskisinden çok daha fazla yardıma ihtiyaç duyuyor.


Cilt Bariyerini Güçlendiren Kompleks
·         Ayçiçek tohumunun kabuğu, arpa özü ve salatalık özünden oluşan içerik kokteyli cildin nem bariyerinin güçlendirilmesini saplar, esnekliğini arttırır ve çevresel strese karşı cildin direncini arttırır.

Yeni nemlendirici içerikler:

·         Hiyalüronik Asit,  cildin nem tutma kapasitesini arttırdığına dair etkinliği kanıtlanmış, gelişmiş bir nemlendirime sağlar.

·         Gliserin cildin nemi hapsetmesini sağlayan, bilinen bir nem tutucudur. Çevremizde bulunan havadan dahi nem emilimi sağlayan yüksek oranda bir nem tutucudur.

·         Üre cildin doğal nemlendirme elementlerinden olan (NMF-Natural Moisturizing Factor) ve doğal yollarla oluşan bir içeriktir. NMF içerikleri sağlıklı bir cilde sahip olmamızı sağlar.

“Dünyanın en iyi nemlendiricisini kullanıyor olablilirsiniz. Ancak cildinizin nem bariyeri güçlü değilse,  nem buharlaşır” diyor Pardo. Nemlendirme ve cilt bariyerinin güçlendirilmesi aynı anda sağlanmalıdır.

Gelişmiş nemlendirme teknolojisi ve yeni bariyer güçlendirici etkileri sayesinde yeni formül dramatik bir fark yaratıyor. İkonik sarı rengini, ipeksi ve hafif içeriğini, kolay emilim gibi en beğenilen özelliklerini korurken Clinique dermatologları tarafından özenle ve gelişmiş bir teknolojiyle yenilenen Dramatically Different Nemlendirici Losyon+ hayatımızda büyük yer alacak.  Cildiniz yumuşak ve esnek  hissederken aynı zamanda sağlık ışıltısını da yansıtacak. Düzenli kullanıldığında cildinizin daha uzun süre daha genç görünmesine katkıda bulunacaksınız. Tüm cilt tipleri için yepyeni bir gelecek başlıyor.

 Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 50 ml, 59 TL 

                                                                  
 Amerika’nın en çok satılan nemlendiricisi hakkında bilmedikleriniz
·         Son 10 yılda satılan DDML miktarı:
 Big Ben’i 1,77 defa doldururdu.
Eiffel Kulesi’ni 8,1 defa doldururdu.
·         2012 Yılında tüm dünyada her 4.87 saniyede bir DDML satıldı.




Clinique online satiş sitesinde,   Dramatically Different Nemlendirici Losyon+

 alışverişinizle beraber, cilt bakım rutininizi tamamlayacak seyahat boy Likit Yüz

Temizleme Jeli ve Clarifying Lotion Arındırıcı Losyon hediyeniz!*


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder