LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

12 Nisan 2013

ESTÉE LAUDER SUNAR :YENİ ADVANCED NIGHT REPAIR EYE SERUM INFUSION


Basın bültenidir

Ozon hasarını önemli ölçüde engellemeye yardım eden
geliştirilmiş onarım teknolojisi ile
Süper güçlü, cilde hızla işleyen göz serumu

Markanın özündeki “Her Kadın Güzel Olabilir” felsefesini kucaklayarak, Estée Lauder, mükemmel cildin her kadının DNA’sında olduğunu anladı. 2009’daki Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex lansmanı ile genetik cilt bakımı araştırmaları alanındaki öncüler olarak, Estée Lauder Araştırma “cilt bakım onarımı”nda bir kozmetik lideri olmaya devam ediyor. Onarım kategorisinde uzmanlık geçmişine sahip olan Estee Lauder Research şimdi; çevre kirliliğinin, özellikle de ozonun (O3) cildin DNA’sına ve yaşına verdiği büyük zararlara bakış açımızı geliştiren yeni bir araştırmayı açıklıyor. Estée Lauder, bulgulardan esinlenerek Advanced Night Repair Eye Serum Infusion’ı sunar: Hassas göz çevresi için özel olarak yapılmış hafif, canlandırıcı yeni dokusu ve Advanced Night Repair’ın tüm onarım yararları ile süper güçlü, cilde hızla işleyen onarıcı serum.
.Bu yüksek potansiyelli göz serumu Advanced Night Repair’in sunduğu tüm DNA Onarımı Teknolojisinin yanında ayırca göz çevrenizi maruz kaldığı ozonun zararlı etkilerine karşı %100 korur! Sonuç; derin çizgiler, kırışıklıklar, şişkinlikler, koyu renk halkalar, kuruluk ve cilt tonu eşitsizliği dahil tüm görülebilen temel yaşlılık belirtilerinde gözle görülür azalma. Dünya çapında yirmiyi aşkın patente sahip olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Bu serum yoğun şekilde nemlendirir ve tüm göz çevresinin ışıltılı, dingin ve ipeksi pürüzsüzlükte görünmesine yardımcı olur.


OZON DAHİL ÇEVRE KİRLİLİĞİ, DNA HASARI İLE EŞ DEĞERDİR.
Araştırmalara göre, günümüzde çevre kirliliği ve UV ışınları gibi çevresel saldırılardan dolayı yaşlanma, cilde ve onun DNA’sında önemli derecede hasarlara artık her zamankinden daha fazla neden oluyor. Ayrıca, çalışmaların gösterdiklerine göre, ozon tüm dünyada özellikle şehir çevrelerinde artan bir endişe. Duman, araba egsozu ve sisteki Nitrojen Dioksit ile UV ışınlarının karşılıklı etkileşimi ile şekillenen ozon, cilt için büyük bir endişedir çünkü her yerdedir, hızla cilde işler ve çok duyarlıdır. Bu bulgulara dayanarak Estée Lauder Research, ozon kirliliğinin en çok olduğu yerler olan şehir çevrelerindeki ozon seviyelerini harekete geçirmek için tasarlanan, çığır açan, yeni bir test etme yöntem bilimi yürüttü. Estée Lauder Companies için özel olarak geliştirilen bir O3 Odası’nda yürütülen deneydeki bulgular, ozonun cilt hücreleri üzerinde derinlemesine olumsuz etkiler bıraktığı kanıtlandı. Bunlardan bazıları, cildin doğal enerjisinin azalma ve serbest radikallerde artış ile kalıcı DNA hasarıdır. Aslında, yüksek ozona maruz kalındıktan sadece yirmi dakika sonra, bu süre büyük şehirlerde dışarıda dolaşırkenki süreye eşdeğerdir, DNA hasarı %272[1]’ye kadar çıktı. Bu hasar, ince çizgiler, şişiklik, koyu renk halkalar, kuruluk ve cilt tonu eşitsizliği gibi yaşlanmanın gözle görülen erken belirtilerine neden olabilir.  


HASSAS GÖZ ÇEVRESİ İÇİN GÜÇLÜ ONARIM TEKNOLOJİSİ
Göz çevresindeki cildin, yüzün kalan kısmındaki ciltten %40 daha ince olduğunu ve bu yüzden de bu bölgenin çevresel hasara özellikle eğilimli olduğunu keşfeden Estée Lauder Research, bu bilgiye dayanan bir Göz Fizyolojisi Çalışmasına öncülük etti. Bulgular, göz çevresindeki cildin yüz cildinden daha fazla gözenekli olduğunu[2]  da gösterdi.Bu yüzden ozon ve çevre kirliliği gibi cildin hassas katmanlarından geçen çevresel saldırılara karşı daha yatkın olduğunu ortaya çıkardı. İşte özellikle bu hassas bölgedeki cilt hücrelerinin, DNA hasarını doğal onarım yeteneğini arttıran YENİ Advanced Night Repair Eye Serum Infusion’ın cilde hızla işleyen, hafif serum dokusunun içerdiği güçlü, yüksek performanslı üç teknoloji:

·         Çevre Kirliliği Karşıtı teknoloji Enkapsüle Alkyl Guanine Transferase (AGT) içeren kapsamlı onarım teknolojisi, ozon, çevre kirliliği ve UV ışınları dahil tüm temel çevresel saldırıların göz çevresinde neden olduğu hasarların görünümünü devamlı olarak onarmaya yardımcı olur. 

·         Eşsiz Kronoluks™ Teknolojisi, göz çevresinin tam zamanında onarılmasını sağlayan cildin doğal senkronizasyonunu desteklemeye yardımcı olur. Sonuç olarak, ilk olarak göz çevresinde ortaya çıkan yaşlanma belirtileri zaman içinde azalır.

·         Önleme ve Nemlendirme: Rahatlatan anti- irritanların yüksek konsantrasyonuna ek olarak antioksidanların patentli bir karşımı ve kanıtlanmış Hiyalüronik Asitin yüksek seviyeleri birlikte çalışarak, hassas göz çevresinin doğal korunması ve onarılması için en uygun ortamı yaratırlar. Böylece göz çevresindeki koyu renk halkaların, şişiklerin ve yorgunluk görünümünün azalmasına yardımcı olurlar.


TEST EDİLDİ VE KANITLANDI
Estée Lauder Research, O3 Odasında yürütülen yeni bir laboratuvar test tekniği kullanarak, cilt hücrelerini ozon kirliliğinin en belirgin olduğu farklı şehir alanlarından elde edilen arttırılmış ozona, yirmi dakika maruz bıraktı. Sonuçlar, yirmi dakika boyunca yüksek dozda ozona maruz kalmadan önce Advanced Night Repair Eye Serum kullanan cilt hücreleri için, ozon hasarının %100’e kadar engellediğini gösterdi[3]

GÖZLER İÇİN YENİ SERUM DOKUSU
Advanced Night Repair Eye Serum Infusion, anında bir nem dalgası yayan, göz çevresinde yatışmış ve tazelenmiş bir his bırakan, göz çevresindeki cildi onarmak ve genç, sağlıklı kalmasını sağlamak için en uygun ortamı yaratan yoğun nemlendirici bir göz serumudur. Tek başına bir göz ürünü olarak kullanılabilecek kadar güçlü, eşsiz hafiflikteki dokusu ile bu serum ayrıca hedeflenen ek faydalar için de bir Estée Lauder göz kremi ile birlikte kullanılabilir.

Tüm cilt tipleri için önerilir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Göz hekimleri tarafından test edilmiştir.
Advanced Night Repair Göz Serumu: 174 TL




[1]Laboratuvarda test edilmiştir.
[2] İki saatlik laboratuvar testi sonucudur
[3]0.7 – 0.8 ppm seviyelerinde yirmi dakikalık ozon uygulamasından sonraki iki saatlik laboratuvar sonucudur. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder