LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

12 Eylül 2012

Clinique Even Better Koyu Halka Giderici Göz Çevresi Bakım Kremi



Even Better Clinical Koyu Leke Serumu ile cilt tonu eşitsizliği tedavisinde 1 numara olan Clinique şimdi de göz çevresindeki koyu halka görünümüne anında, 
tedavisine ise zaman içerisinde çözüm getiren yeni bir formül yarattı.  

Ürün aralarında benim de olduğum bazı bloggerlara Ağustos ortasında gönderildi. Öncelikli olarak deneme ayrıcalığı ile, yaklaşık 3 haftadır kullandığımız Even Better Koyu Halka Giderici Göz Çevresi Bakım Kremi Eylül ayı itibariyle de satışa sunuldu. 


Even Better Koyu Halka Giderici Göz Çevresi Bakım Kremi için söyleyebileceğim tek şey: 
Daha iyisi icat edilene kadar göz kremim budur!  


Ürünle ilgili kişisel yorumlarıma şöyle sıraladım:

-  Kremin nemlendirme özelliği çok iyi.Göz çevrem oldukça kuruolduğundan bu benim için çok önemli. Yağsız içeriği nedeniyle oldukça hafif. Üstüne rahatlıkla makyajınızı yapabilirsiniz.

- Farklı başlığı,  kremi sürerken büyük kolaylık sağlıyor. Çok az miktarda ürünü içten dışa hareketlerle göz çevrenize sürüyorsunuz, parmaklarınızla minik pıtpıtlar yaparak fazla ürünü yediriyorsunuz. Sonuç: rahatlamış ve canlanmış, aydınlık göz çevresi!



-Koyu halka problemim pek yok, ancak bilgisayar karşısında yoğun geçen saatlerden sonra gözaltlarım çöküyor. Ertesi sabah da şiş gözlerle uyanıyorum. Ürünü kullanmaya başladığımdan beri göz çevremin daha canlı ve rahatlamış olduğunu hissediyorum. Şişkinlik problemi hiç yaşamadım. Sabahları ürünü uygulamadan önce tüpü buzdolabında beklettim. Doğru bir hareket mi bilmiyorum ancak soğuk uçla uyguladığımda anında canlandırma etkisini gördüm.

-Benim için önemli özelliklerinden birisi de hassas gözlere, kontak lens kullananlara uygunluğunun yanısıra, anti-irritan olması. Özellikle bu sene gözlerimde mikrobik problemleri çok yaşadım. Bu kremin içeriğinde  kafein ve yeşil çay özütü gibi anti-irritan içerikler bulunuyor, çevresel zararlılara karşı iritasyonu tedavi edici ve koruyucu etkisi var.




Ürünü öncelikli olarak deneme imkanı veren Clinique'e teşekkür ediyorum.  

Daha detaylı bilgi için Clinique Basın Bülteni'ni aşağıda bulabilirsiniz.



Cilt tonu eşitsizliği tedavisinde öncü olan Clinique’ten
göz çevresindeki halkalanmalara yenilikçi çözüm.

Even Better Koyu Halka Giderici Göz Çevresi Bakım Kremi


GERÇEKLER

Göz çevresi evrensel bir yüz cilt bakım endişesidir. Göz altındaki koyu halkalanmalar ise yaş ve etnik köken fark etmeksizin göz çevresi kategorisindeki bir numaralı endişedir. Koyu halkalanmalar yorgunluk, stress, ilerleyen yaş, nemsizlik, zayıf dolaşım, iltihaplanma ya da genetik faktörler gibi bir çok nedene bağlı olabilir. Ayrıca, göz çevresindeki deri ne kadar ince ise göz çevresindeki halkalanma da o kadar belirgin görünür.

Clinique bilim adamları, son dönemde yaptıkları araştırmalarda koyu halka oluşumunun büyük ölçüde melanin birikiminden kaynaklandığını ortaya koydu. Bu eşit olmayan cilt tonu görünümü, cildin daha yaşlı görünmesine neden olur. Clinique’in Uzman Dermatoloğu Dr. David Orentreich’e göre cilt tonu ne kadar eşitse, o kadar genç bir görünüm sağlanır.

Koyu halkalanmalar aynı zamanda duygusal boyutu olan bir konu. Clinique farklı etnik kökenlerdeki 600’den fazla kadın üzerinde koyu halkaların onları nasıl etkilediğini ve konuya nasıl yaklaştıklarını anlamak üzere bir araştırma yaptı. Sonuçlar koyu halkaların rahatsızlık ve güvensizlik yaratmada en üst sıralarda yer aldığını gösteriyor. Aynı zamanda kadınlar tedavi için göz çevresi bakım kremi kullanma konusunda kuşku duyuyorlar. Koyu halkalanmayı göz altı kapatıcısı ile kapatmayı tercih ediyorlar.

ÇÖZÜM

Even Better Clinical Koyu Leke Serumu ile cilt tonu eşitsizliği tedavisinde 1 numara olan Clinique, şimdi de koyu halka tedavisine anında ve zaman içerisinde çözüm getiren yeni bir formül yarattı. Clinique Labaratuarlarında 15 yıldan fazla süren bilimsel araştırmalar sonucunda,göz çevresini aydınlatan hassas bir formüle sahip Clinique Even Better Koyu Halka Giderici Göz Çevresi Bakım Kremi ortaya çıktı. Sonuç: Göz çevresindeki koyu halkalanmada 12 haftada 30%’a varan azalma, klinik olarak test edildi.

NASIL ÇALIŞIYOR

Uzun dönemdeki yararlar: Özel içeriği ile koyu halkalanmayı tedavi eder.
·         Göz çevresini zaman içerisinde aydınlatır.
o   Özel içerikler, Vitamin C ve karadut kökü hassas bir şekilde koyu halka görünümünün azaltılmasını sağlar.


·         İrritasyona ve çevresel zararlılara karşı koruma sağlar.
o   Kafein ve Yeşil Çay Özütü gibi anti-irritan içerikler, rahatlatıcı ve çevresel zararlılara karşı iritasyonu tedavi edici ve koruyucu etki gösterir.
o   İçeriğindeki Phytosphingosine, koyu halka görünümünün belirgin olmasını sağlayan irritasyona karşı cildi rahatlatır .

·         Cilt bariyerine destek sağlar, güçlendirir.
o   Siegesbeckia Orientalis Özü doğal kolajen yıkımını önler, böylece cildin doğal yapısının bütünlüğü korunmuş olur.
o   Linoleic Acid ve Cholesterol cilt bariyerini yenileyerek cildin daha rahat ve yumuşak olmasını sağlayan nem dengesini kurar.
o   Kesilmiş Süt Proteinleri göz çevresindeki ince ve hassas cildin
doğal kolajen üretimini destekleyerek, koyu halkaların görünümünün azalmasını sağlar.

Anında Sonuç: Optik teknoloji sayesinde göz çevresini aydınlatır.
Yarı Saydam Optik Teknoloji anında ışığı toplayan ve cildin doğal tonunu düzenleyerek göz çevresini aydınlatan optiklerin karışımıdır. Bu devrimsel teknoloji -açıktan koyuya- bütün cilt tonlarında, anında koyu halkaların görünümünü azaltır. Bu, patent bekleyen özel bir teknolojidir.

Ergonomik aplikatör: Göz çevresini canlandırır ve dolaşımı düzenler.
·         Rahatlatıcı uçlu aplikatör anında yorgun görünümü canlandırır. Masaj hareketi ile kan dolaşımını hızlandırır.
·         Özel aplikatör göz altına uygulanarak koyu halkaların azalmasını sağlar.

AYRINTILAR

Even Better Koyu Halka Giderici Göz Çevresi Bakım Kremi hafif ve yağsızdır. Cildi makyaja hazırlar. Bütün cilt tiplerine ve cilt tonlarına uygundur. Günde iki kere uygulayınız. İhtiyaç duyulduğunda gün içerisinde de uygulanabilir. Üründen az miktarda sıkarak aplikatörü göz altı boyunca kaydırın. Parmaklarınızla ekstra miktarın emilimini sağlayın.

Alerji testinden geçmiştir. %100 parfümsüzdür.
Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Hassas gözler ve kontakt  lens kullananlar için güvenlidir.

1 yorum:

  1. bende bir tüp bitirdim ve çok memnun kaldım :) başarılı bir ürün.. :)

    YanıtlaSil