LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

23 Eylül 2011

Clinique ile "Tarzını Keşfet"



Birçoğunuzun bildiği gibi  Clinique Facebook üzerinden yaptığı duyuruyla  "Clinique ile Tarzını Keşfet" etkinliği gerçekleştirdi. Sözkonusu Clinique olunca mutlaka katılmam gerekliydi  :))

Clinique Facebook sayfasını bilmeyen kaldı mı bilmiyorum..Hala beğenmediyseniz buraya bir tık lütfen ....Böylece pek çok kampanyayı  önceden öğrenebilir, çeşitli süprizlerden faydalanabilirsiniz..


Buradan aldığım kod numarasıyla  ve kankigillerden Sevgili N. ile birlikte Panora Boyner'e doğru, artık mağazaların kapanmasına az bir zaman kala yola çıktık..(bu düzensiz mesailerden nefret ediyorum)..

Boyner mağazasının önünde, gün içinde oldukça hareketli ve renkli olduğu anlaşılan sevimli bir stand kurulmuştu,  ancak biz artık toplanmak üzereyken ulaşabildik...Artık mağazalar kapanacak, kod numarasıyla hediye olarak verilen mini maskarayı alıp, ürünlere şöyle bir bakarız diye düşünürken, MUA'ler bizimle gayet yakından ilgilendiler. Sevgili Nuray MUA hemen arkadaşımı  koltuğa oturttu ve nefis bir makyaj yaptı..Hem bilgi verdi, hem sohbet ettik..Koca günü yoğunluğuna rağmen yorgunluklarını hiç belli etmeden, güleryüzle bizimle ilgilendiği, benim bitmek bilmez sorularıma tek tek cevap verdiği için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum...Böyle süslenmişken poz vermeden gitmek olmazdı, Who's That Girl standının önüne geçip,  aksesuarlardan da takarak resmimizi çektirdik. Hemen basıp bize hediye ettiler..

Arkadaşıma makyaj yapılırken yeni fondöteni Repairwear Laser Focus'u keşfettim ve niye benim haberim yok diye de kendime kızdım..Bu fondöten Repairwear Laser Focus Serum'un içeriğindeki teknoloji ile formüle edilmiş. Cildi nemlendirirken  pürüzsüz ve yumuşak görünmesine yardımcı oluyor. Acil alınacaklar listeme  ilk sıradan girdi..

Hediye olarak verilen mini maskarası High Impact Maskara, favori maskaram High Lengths Maskara'dan sonra ikinci favorim olabilir. Yoğun pigmentli, kirpikleri dolgun gösterme konusunda başarılı, kolayca temizleniyor.



Yeni bir ürün olmamasına rağmen  Vitamin C Lip Smoothie'leri de es geçmemek lazım.Narin dudakları korumak ve onarmak için, antioksidan içeriğiyle etkisi artırılan bu ürün, dudaklara hem bakım yapıyor hem de renk ve nefis bir parlaklık veriyor..

Şİmdilik benden bu kadar....yeni organizasyonlarda görüşmek üzere:))

1 yorum: