LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

28 Nisan 2010

Sinangil'den Haber Var : "Fikirlerinizi Paylaşın!"



Bugün Sinangil'den bir duyuru maili aldım. Aşağıda tüm metnini bulabileceğiniz bu duyuruda, Türkiye'nin İnovasyon Platformu www.acıkinovasyon.com 'un açıldığını haber vermişler.

İnovasyon en basit tanımıyla farklı fikirler geliştirmek ve bunları uygulamaktır. Zaten var olan ürünler bu sayede daha kullanışlı, daha avantajlı hale gelebilir. Yani artık bizim fikirlerimiz çok daha değerli :) Bu sistemin nasıl çalıştığını öğrenmek için buraya bir tık lütfen.


"Değerli Sinangil Dostları,


Gıda alanında yaptığı atılımlar ile kurulduğu günden bu yana yenilikçi çalışmaları ile dikkat çeken Sinangil, projeleri arasına bir yenisini daha eklemek için çalışmalarına devam etmektedir. Bu çalışmaların ışığında, son zamanlarda adını sıkça duymaya başladığımız “inovasyon” (yenilikçilik, yenileşim) kavramını daha farklı alanlara taşımak amacıyla siz dostlarımızın fikirlerine başvurmak istiyoruz. Bu bağlamda www.acikinovasyon.com internet sitesi aracılığıyla inovatif fikirler arayan Sinangil, ödüllü olan bu yarışma sonucunda bu yenilikçi fikirleri hayata geçirmek için çalışmalarına başlayacaktır. Amacımız, Sinangil kalitesini siz dostlarımıza daha etkin bir şekilde ulaştırmak ve henüz Sinangil ile tanışmayan müstakbel dostlarımız ile tanışmaktır."




Bu paylaşıma Sinangil haricinde, TeknoSa, Collezione, Kigılı, Yataş, Ergo, Flo, Nokia ve daha pekçok büyük marka katılmış. Siteyi inceleyin ve fikirlerinizi paylaşın :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder